Opblaasbare Visboten

Opblaasbare visboot + elektrische varen buitenboordmotor - Opblaas visboot.

Opblaasbare Visboten

Lekker met z'n tweeën het water op met een opblaasbare kajak.

Als vis liefhebber wilt je het liefst altijd de mogelijkheid hebben om je opblaasbare visboot bij de hand te hebben. Liefhebbers van vis geven aan dat vissen niet alleen om de vis zelf gaat, maar juist om de sport erachter en de rust die het met zich meeneemt. Tijdens je vakantie is het meenemen van een opblaasvisboot dus een ideaal idee. In de meeste gevallen is het meenemen van een opblaasvisboot onmogelijk. Allereerst omdat je tijdens een autovakantie hiervoor een aanhanger moet regelen maar ook omdat het gewoonweg teveel moeite kost. Om dit probleem te verhelpen hebben wij de ideale oplossing voor je, de opblaasbare visboot.

Opblaasbare visboten

Bekijk eens ons assortiment opblaasbare visboten, je vind hier diverse varianten opblaasbare visboot in het assortiment. Te beginnen met de Sevylor opblaasboot die je nu kunt bestellen met korting. Deze opblaasbare visboot beschikt over alle eigenschappen die een opblaasbare visboot moet hebben. Hij is gemaakt van zeer sterk materiaal waar ook gelet is op duurzaamheid. De mogelijkheid bestaat om aan deze opblaasvisboot een elektromotor te bevestigen doordat de visboot beschikt over meerdere fittingen. Daarnaast hebben we een ruime keuze in opblaasbare visboot, ook opblaasbare visboten voor het hele gezin.

Kassakoopjes

[toc]

Opblaasbare visboot

Wie graag gaat vissen, krijgt vroeg of laat te maken met een opblaasbare visboot. Want met een opblaas visboot kom je op plekken waar je als oevervisser niet kunt vissen. Aan de andere kant associëren sommige vissers een opblaasbare visboot met een grotere logistieke inspanning. Maar dat is niet het geval, de meeste vissers kiezen juist voor een opblaasbare visboot. Er zijn compacte en lichtgewicht opblaas visboten die in een rugzak vervoerd kan worden. De wat professionelere visser kan ook gebruik maken van een opblaasbare visboot die in de kofferbak van de auto vervoerd kunnen worden en er zelfs een elektrische buitenboord motor aan vastgemaakt kunnen worden. Hieronder laten we je kennismaken met de mogelijkheden en grenzen van vissen met een opblaas visboot.

Opblaasbare visboot met elektrische buitenboord motor

Of je liever een elektrische buitenboordmotor gebruikt, is niet alleen een kwestie van de sportieve prikkel. Wie met al zijn visuitrusting op de opblaasbare visboot zit, heeft niet de beste plek om comfortabel te peddelen. Om deze reden is een elektrische buitenboordmotor erg handig. Dus als je niet wilt roeien of peddelen en veel visuitrusting bij je hebt, moet je ervoor zorgen dat er de mogelijkheid is om een elektrische buitenboordmotor aan de opblaas visboot te bevestigen. Veel grotere opblaas visboten hebben een ondersteuning voor een elektrische buitenboord motor.

De juiste opblaasbare visboot

De juiste opblaasbare visboot hangt af van jouw eigen behoeften en voorkeuren, maar ook van het budget. Want zelfs met een opblaasbare visboot is er alles, van beginners tot professionele visboten. Tot de instapmodellen behoren bekende merken zoals Intex.

In veel gevallen kan een opblaas visboot een beter alternatief zijn voor een sportvisser dan de meeste mensen in eerste instantie denken. Zeker voor wie lang worstelt met het kopen van een visboot vanwege de hoge aanschafkosten, het complexe transport en de opslag, kan een opblaasbare visboot precies de juiste keuze zijn. Zelfs met een goedkope visboot kun je van een oevervisser naar een watervisser gaan en ontstaan er geheel nieuwe mogelijkheden tijdens het vissen. Zelfs voor iedereen die hogere eisen aan een opblaasbare visboot stelt, zijn er hele goede visboten op de markt waar ze lang plezier van zullen hebben.

Wat is een opblaasbare visboot?

Een opblaasbare visboot is een boot die wordt opgeblazen met behulp van een luchtpomp. De meeste opblaas visboten zijn binnen 5 tot 10 minuten opgeblazen en klaar voor gebruik. Opblaasbare visboten worden voortbewogen met een peddel, vergelijkbaar met een roeiboot of een kajak, of met een elektrische buitenboordmotor. Afhankelijk van de prijsklasse van de opblaasbare visboot is de visboot gemaakt van PVC, waarbij de opblaasbare visboot voorzien is van extra stevigheid.

Sommige fabrikanten richten zich al jaren op de doelgroep van vissers en hebben speciale opblaasbare visboten op de markt gebracht die zijn aangepast aan de behoeften van vissers. Ze hebben pluggen aan de zijkanten van de visboot waaraan één of meerdere hengels kunnen worden bevestigd. Bovendien hebben de meeste opblaasbare visboten de mogelijkheid om een elektrische buitenboordmotor te bevestigen.

Een bekend gerucht is dat de opblaasbare visboot onveilig zijn, moet op dit punt ook worden weggenomen. Het is waar dat opblaasbare visboten met een stevige romp stabieler en duurzamer zijn, maar ook opblaasboten moeten aan bepaalde eisen voldoen als het om veiligheid gaat. Zelfs als de opblaas visboot beschadigd zou raken, is dankzij de ingebouwde luchtkamers extra veilig. De extra luchtkamers in de opblaasbare visboot is om ervoor te zorgen dat je ook met een lek in de visboot veilig naar de kant kunt peddelen.