Opblaasbare rubberboot 3-persoons

3-persoons opblaasbare rubberboten

Lekker met z'n drieën het water op met een opblaasbare rubberboot.

Lekker vertoeven op het water met een 3-persoons opblaasbare rubberboot. Een opblaasbare rubberboot is geschikt voor het hele gezin. Het assortiment opblaasbare rubberboten zijn extra stevig zodat je altijd veilig kunt varen. De opblaasbare rubberboot is zeer stabiel op het water en heeft goede vaareigenschappen. Het grootste voordeel van een opblaasbare rubberboot is dat deze weinig ruimte in beslag neemt, en past makkelijk in de kofferbak van de auto. Natuurlijk zorgen we voor optimaal vaarplezier, daarom leveren we bij de meeste opblaasbare rubberboten voor 3-personen een handpomp of een elektrische opblaaspomp bij.

Een opblaasbare rubberboot in een complete set – alles is inbegrepen!

Ook de 3-persoons opblaas rubberboten en de benodigde bootaccessoires zijn bij ons verkrijgbaar in bijzonder fraaie complete sets. Er worden niet alleen bij de opblaasbare rubberboot peddels meegeleverd, maar ook een luchtpomp waarmee de rubberboot binnen enkele minuten is opgeblazen.

Kassakoopjes

Lees onze handige tips over opblaasbare rubberboten

De juiste luchtpomp voor de opblaasbare boot

Een luchtpomp is een belangrijk accessoire voor een opblaasboot. Voor het merendeel van de aangeboden opblaasbare boten (met uitzondering van Intex opblaasbare boten en sommige opblaasbare boten van Sevylor en Bestway), is de luchtpomp niet inbegrepen in de levering en moet de luchtpomp apart worden gekocht. In dit artikel gaan we in op de verschillende soorten luchtpompen en leggen we de verschillen uit. Ook geven we tips voor het kiezen van de juiste luchtpomp. De juiste luchtpomp De juiste luchtpomp voor...

Intex opblaasboten en Kajaks – Waarom kiezen voor een Intex opblaasbare boot?

Intex is een bekende fabrikant van rubberboten en opblaasbare kajaks in het lage prijssegment. In dit artikel willen we je kennis laten maken met de productseries van Intex en bespreken voor wie deze betaalbare opblaasbare boten geschikt zijn en welke alternatieven er eventueel worden aangeboden. Intex de fabrikant in opblaasbare boten. Het Amerikaanse bedrijf is al meer dan 40 jaar op de markt. Aanvankelijk heette het nog The Wet Set® en produceerde het voornamelijk strandballen en luchtbedden. Pas later veranderde het...

Montage en verpakking van een opblaasboot

Elke gebruiker van een opblaasboot moet weten hoe hij zijn opblaasbare boot moet monteren en demonteren. Volg de onderstaande instructies bij het opzetten van een opblaasboot. . Montage van een opblaasboot Opblaasbare boten moeten op een vlakke ondergrond worden opgeblazen. Het is niet aan te raden om het op het zand te maken vanwege het risico dat de zanddeeltjes in de kleppen kunnen komen. Tijdens de eerste keer oppompen moet je de doppen van de ventielen verwijderen en ervoor zorgen dat...

[toc]

Koop een opblaas rubberboot voor 3 personen

Op Opblaasbare Boten vindt je een groot aantal verschillende soorten 3-persoons opblaas rubberboten. De 3-persoons opblaas rubberboot word vaak geleverd inclusief peddels en een pomp om de boot op te blazen. Doordat de opblaas rubberboten gemaakt zijn van stevig pvc is de kans op een lek en beschadigingen klein. Houd je niet van peddelen? Kies dan voor een 3-persoons opblaasbare rubberboot met elektrische buitenboordmotor. Door een losse elektromotor aan te schaffen, maak je van je 3-persoons rubberboot een milieuvriendelijke, stille elektrische opblaasboot.

Liever een grotere opblaasbare rubberboot voor 5 of 6 personen? Een opblaasbare rubberboot kun je eenvoudig via het ventiel binnen enkele minuten opblazen, bijvoorbeeld de Sevylor opblaasbare rubberboot voor 5 of 6 personen. Deze sportieve boot heeft een robuust uiterlijk en is geschikt voor 5 volwassenen en één kind. Als je weinig tijd hebt om de boot op te blazen en liever geniet van je tijd op het water, dan is deze opblaasbare rubberboot iets voor jou.

Opblaasbare rubberboot voor 3 personen

Met de start van het warme seizoen brengen we onze vrije tijd graag door op het water. Vooral op hete zomerdagen zijn de oevers vaak overvol. Om je te helpen ontsnappen aan de drukte aan de kust, is een opblaasbare rubberboot voor 3 personen een goede uitkomst om de rust op te zoeken. In een Opblaasbare 3-persoons rubberboot kun je eenvoudig verplaatsen op het water en genieten van het koele water. Opblaasbare rubberboten voor 3-personen worden echter niet alleen gebruikt voor vrijetijdsactiviteiten.

Opblaasbare rubberboten zijn betaalbaar, draagbaar en gemakkelijk in gebruik

Vaak word een opblaasbare rubberboot gebruikt als bijboot voor een jacht, als opblaasboot met elektrische buitenboordmotor of als boten voor wildwatervaren. Een opblaasbare rubberboot kan door kinderen en volwassenen veilig worden bestuurd dankzij de eenvoudige bediening. Bovendien is de 3-persoons opblaasbare rubberboot vrij goedkoop in vergelijking met grotere opblaasbare rubberboten. Bij Opblaasbare Boten vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten 3-persoons opblaasbare rubberboten .