Montage en verpakking van een opblaasboot

Montage en verpakking van een opblaasboot

Elke gebruiker van een opblaasboot moet weten hoe hij zijn opblaasbare boot moet monteren en demonteren. Volg de onderstaande instructies bij het opzetten van een opblaasboot. .

Montage van een opblaasboot

Opblaasbare boten moeten op een vlakke ondergrond worden opgeblazen. Het is niet aan te raden om het op het zand te maken vanwege het risico dat de zanddeeltjes in de kleppen kunnen komen. Tijdens de eerste keer oppompen moet je de doppen van de ventielen verwijderen en ervoor zorgen dat de ontluchtingsknop in de juiste positie zit. De ontluchtingsknop moet in de bovenste positie staan. Het betekent dat de klep gesloten is. Om het opblazen van een boot te beginnen, moet de bijpassende punt van de pomp in het ventiel worden gestoken.

Je kunt een opblaasboot opblazen met behulp van een elektrische opblaaspomp, waardoor de je de boot binnen 2 minuten hebt opgezet. Heb je een opblaasbare boot voorzien van 2 houten zitplanken? Deze moet worden gelegd met het ruwe oppervlak naar boven en het gladde oppervlak naar beneden. De plankvormige houten zitjes zijn gemaakt van dampdichte multiplexplaten, die aan de boot is verbonden zijn met behulp van een bevestiging.

Opblaasbare rubberboten hebben zijsteunen die zorgen voor een hogere stevigheid en veiligheid. Zitplaatsen zijn de laatste die onderdelen die je in de opblaasboot wordt geplaatst. Daarna kun je de opblaasboot helemaal opblazen. Het is verplicht om ervoor te zorgen dat alles gelijkmatig worden opgeblazen. Dan is het tijd om naar de kiel te gaan.

Demonteer en verpakking

De demontageprocedure wordt hieronder beschreven:

Verwijder de doppen van de ventielen en zet de ventielen open door op de adapterplug te drukken;
Verwijder de stoelen na het licht leeglopen van een boot;
Voer de montageprocedures uit, maar in omgekeerde volgorde.
Als de boot helemaal leeg is, zet je hem op de grond met de bodem naar beneden, vouw je de buizen naar binnen en let je erop dat de breedte van de opgevouwen constructie niet groter is dan de breedte van de spiegel. De uiteinden van de buizen in het achterstevengebied moeten worden gevouwen en tegen de spiegel worden gedrukt. Daarna moet de boot in de richting van de spiegel naar de boeg worden opgevouwen en in een tas worden gedaan voor verder transport.